Site menu:

Magnetiseren en Healing


Wat is magnetiseren

Blokkades in een lichaam ontstaan door allerlei ingrijpende situaties waarbij we bijvoorbeeld verdriet, spanning, boosheid, angst hebben ervaren.
Doordat we in deze tijd weinig met ons gevoel doen en meegaan in het tempo van de huidige maatschappij, denken we snel dat we een ervaring verwerkt hebben. We stoppen problemen makkelijk weg en stappen er snel overheen omdat we door moeten of gewoon niet weten hoe we hiermee om moeten gaan.
Helaas pakt dat niet voor iedereen even goed uit en zul je uiteindelijk je problemen toch op je eigen manier moeten aanpakken of de tijd nemen om ze te verwerken.
Doe je dat niet, dan is elk moment van rust, terugdenken aan die ingrijpende situaties die je volgens jezelf allang "verwerkt" hebt. Je blijft alleen maar rennen om niet te hoeven nadenken. Als deze problemen langer vast blijven zitten zorgen ze voor blokkades in het lichaam. De blokkades kunnen resulteren in lichamelijke en geestelijke kwaaltjes.
Deze blokkades kunnen verholpen worden door magnetiseren.
Magnetiseren is een van de oudste vormen van natuurlijke geneeswijzen.
Bij magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van de energie om ons heen. Deze wordt gebundeld en gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft.
Op deze manier wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.
Een magnetiseerbehandeling is geschikt voor alle leeftijden en wordt over de kleding uitgevoerd. Het doel van magnetiseren is het verbeteren van de balans en het herstellen van vele soorten verschillende klachten.

Magnetiseren kan o.a. helpen bij:

◾Allergieën
◾Astma
◾Blessures
◾Crohn
◾Darmklachten
◾Depressiviteit
◾Emoties
◾Hoofdpijn en migraine klachten
◾Huidaandoeningen en eczeem
◾Ontstekingen
◾Rouwverwerking
◾Pijn
◾Reuma
◾Stress en overspannenheid
◾Trauma verwerking
◾Vermindering van spanning
◾En nog veel meer